ScrollMAX

ScrollMAX

ScrollMAX Zrt.

ScrollMAX Zrt.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A legelterjedtebb nyomdai kereskedelmi és termelésirányítási rendszer. Közel 20 éves fejlesztés és 250 haza referencia.

INTEGRÁLT RENDSZER
Az árajánlat készítés és crm, gyártáselőkészítés és anyaggazdálkodás, termelésirányítás és termeléskövetés, szállítás és számlázás, minőségirányítás és kontrolling, egy integrált rendszerben. Jól elhatárolható feladatok és felelősségkörök, azonnal hozzáférhető információk, végig követett és irányított komplex folyamatok.

ELEMZÉSEK, STATISZTIKÁK
„Amit nem tudunk megmérni, azon nem tudunk javítani.” A ScrollMAX rendszer használata során rengeteg adat keletkezik, amelyek megfelelő módszerrel feldolgozva és megjelenítve hatalmas értéket képviselhetnek. A program a modern adatkezelő eszközei és kimutatás-szerkesztői segítségével ezt a feladat könnyedén oldja meg, akár automatikusan napi és heti jelentéseket generálva.

AUTOMATIZÁLT FOLYAMATOK
Hibás anyag érkezett vagy minimum szint alá csökkent a készlet? Elszállítható lett a megrendelés, vagy lejárt a számla? A ScrollMAX több mint egy program: munkatárs. Figyel a határidőkre, a különböző eseményekre, változásokra, s automatikusan értesíti a felhasználókat a rendszeren belül, valamint emailt, esetleg SMS-t küld a külső partnereknek.

PRINTPORTÁL – ELÉR A MEGRENDELŐIG
Az ügyfélkapu, ami nem felejti el megkérdezni, hogy matt vagy fényes az a műnyomó. Ami tudja, mihez töltötték fel azt fájlt, s még gyorsan le is ellenőrzi azt. Szól, ha hiányzik a termékdíj-nyilatkozat, vagy jóvá kell hagyni a feltöltött softproofot. Nyilvántartja a futó megrendeléseket, várható szállításokat és a számlákat.

KÖLTSÉGCSÖKKENTÉS, HATÉKONYSÁGNÖVELÉS
„5 perc, 5 ív, 500 Forint” – a ScrollMAX fejlesztése során ez lett a mottónk. Ha egy új ötlettel naponta csak ennyit segíthetünk megspórolni, akkor azt – legyen szó pár perces vagy akár pár hónapos munkáról – igyekszünk megvalósítani és beépíteni a következő verziónkba. S ezek a megoldások nem csak szoftverek: a jó vállalatirányítási rendszer nem egyenlő egy programmal!

MINDEN TECHNOLÓGIÁT LEFEDÜNK
Buktatásnál dupla a greifer, másfél papírpályás nyomás vagy SRA3 duplex klikk, kifutó és kantni. A ScrollMAX nem csak nyomdászul tud, de ismeri, tudja és használja is a speciális nyomdaipari technológiákat. Ofszet íves és tekercses, digitális, szita, flexo, nagy formátum nyomás, kasírozás, stancolás, kemény táblás kötészet stb. – mi otthon vagyunk.
ScrollMAX
ScrollMAX
ScrollMAX
ScrollMAX

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 50 000Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: KisKözép

Értékesítő szoftvercégek

KellEgyRendszer. hu Kft.

KellEgyRendszer. hu Kft.

Exicom Informatika Kereskedőház Kft.

Exicom Informatika Kereskedőház Kft.

Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák