Servantes

Servantes

Bemutatás

 A Servantes E.R.P. különböző szoftver modulokat foglalhat magában, ezek összessége mindig egy integrált E.R.P. rendszert alkot. A fenti speciális felhasználói csoportokat előre összeállított vállalati integrált szoftverrendszerek szolgálják ki, de a gazdag modulkínálatból ezektől eltérő igényekre is összeállíthatók vállalati E.R.P. csomagok. A speciális ERP-rendszerek amellett, hogy egy-egy gazdasági tevékenységre kihegyezett verziók, ezen felül alkalmasak arra, hogy egyedi fejlesztéssel további specialitásokat foglaljanak magukba.

A Servantes E.R.P. nem csak az adóhivatal számára történő bevallásokra készült, hanem a törvényes elvárások mellett leginkább a cég gazdálkodását, értékesítését segíti.

Servantes Kereskedelmi ERP rendszer

Egy olyan jó kereskedelmi vállalatirányítási szoftverrendszer, mint a Kereskedelmi Servantes

 • az értékesítőknek dolgozik, nem csak a NAV-nak,
 • a raktár és a forgalom valós helyzetét mutatja,
 • számlázás közben is figyeli a partnerhez kapcsolódó lejárt tartozást, illetve hitelkeret túllépését,
 • gyorsítja a raktármozgást,
 • kezeli az ügynöki forgalmat,
 • a kintlevőségek csökkentésével segíti a pénzügyeket,
 • a nyereség növeléséhez vezetői információkat nyújt.

A Servantes a vezetők számára a valós napi helyzetet mutató, könnyen érthető kimutatásokat és grafikonokat kínál.

Az áruforgalom teljes kontrollja

A Kereskedelmi Servantes ERP rendszer alapja a készletgazdálkodás, ami a tranzakciókat végigkíséri az ajánlattól, a rendelésen és szállítólevélen keresztül egészen a számlázásig. Kezeli és kimutatásaiban is képes elkülöníteni a bizományos készleteket. Teljes körű göngyölegkezelést valósít meg. Ez a kereskedelmi szoftver rendszer kibővíthető úgy, hogy további pénzügyi, ügyviteli és számviteli modulokkal együtt teljes vállalati rendszert alkosson.

Több raktár, al-raktár

A Kereskedelmi Servantes biztosítja a több telephely közötti kommunikációt és támogatja a raktárközi mozgásokat. A kimutatások, listák lekérhetők olyan módon, hogy a felhasználó képet kaphasson egy-egy raktárral kapcsolatban.

Távoli információ eléréssel is információ kérhető rendelésekről, szállítólevelekről és további adatokról.

Kintlévőségek csökkentése

A céges világban ma már nem csak az építőipari cégek részesei a körbetartozásoknak. A kereskedelmi cégeknek is résen kell lennie annak érdekében, hogy a kintlévőséget lecsökkenthessék és elkerüljék azt, hogy a körbetartozási jelenség részeseivé váljanak. A ki nem fizetett számlák kezelésére fordított túl nagy idő hiányozhat az értékesítési oldalon, a nagy kintlévőség pedig veszélyezteti a cég likviditását.

A Kereskedelmi Servantes a következő eszközökkel és tevékenységek támogatásával segít a kintlévőségek csökkentésében:

 • kiegyenlítések gyors elektronikus fogadása,
 • korrekt és visszakereshető felszólító levelek,
 • az ügyfelek barátságos, de rendszeres felszólítása,
 • a vevő számára könnyen érthető számlák,
 • ügyfelenkénti részletességű betekintés a pénzügyi mozgásokba.
 • a szállított és számlázott adatok precíz nyilvántartása "időgéppel", mellyel korábbi állapotok megtekinthetők.

Raktározás

Ez a kereskedelmi cégek egyik látszólag egyszerű, ám valójában nagy figyelmet igénylő feladata. A kevésbé korszerű szoftverek legfeljebb a készletek sokrétűségének kezelésére és a számlázás esetleges nagy mennyiségének megoldására helyezik a figyelmet.

Egy korszerű rendszer nagyobb dimenziókat ölel fel, tehát képes úgy kezelni több külön álló raktárat, hogy azok adatai a távolságtól függetlenül egyben is lekérdezhetők, így a vezetők villámgyorsan képet kaphatnak a minden raktárra kiterjedő összes adatról. A Servantes Kereskedelem képes erre. Az esetleges selejtezés pedig rutin feladat számára. A szoftver gondosan végigkíséri a felhasználót az árajánlattól (ha szükséges) a rendelésen és a szállító levélen keresztül a számlázásig. A forgalom alakulása pedig a nyers adatokon kívül grafikonon is végigkövethető.

Servantes
Servantes
Servantes
Servantes
Servantes

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák