Servantes Szoftver Kft. bemutatása

Küldetésünk a Servantes Vállalatirányítási Integrált Rendszerrel
A Servantes úgy készült, hogy a Felhasználó azt érzékelhesse, hogy a program készítői mintha az ő fejével gondolkodtak volna, amikor a szoftvert tervezték és megvalósították. Így van ez akár azért mert tényleg hasonlóan gondolkodunk, mint ő, akár azért, mert a Felhasználó könnyen azonosul ERP megoldásaink tartalmával és küllemével, a termék pedig, amit használ kétségtelenül jól áttekinthető és könnyen kezelhető. Azon igyekszünk, hogy a vállalatirányítási rendszer felhasználói magukénak érezzék a fejlesztők elgondolásait, az eredmény pedig olyan munkaeszköz, melyet szívesen és eredményesen használnak.
Küldetésünk a Servantes E.R.P-vel az, hogy a vállalatirányítási rendszert alkalmazó cégek munkatársai a törvények szerint elvárható adatokon felül olyan információkhoz jussanak, melyek valóban segítik a gazdálkodást.

A törvények megértése és használatuk egyszerűsítése ERP-vel
Küldetésünk továbbá a mindenkori törvények teljesen pontos és gyors megértése, a szabályozás bonyolultságának minimálisra csökkentése a Felhasználónál azáltal, hogy a Servantes ERP jótékonyan elrejti azt, ami összetett és letisztult képernyőtartalommal, precízen megvalósított funkciókkal és kifinomult intelligenciával oldja fel azt.
Nem választható el ettől az a munka szeretetén és az ügyfelek tiszteletén alapuló hozzáállás, mellyel a terméket és cégünket bizalmával megtisztelő Felhasználó barátságos, gyors kiszolgálásban, valamint az itt megfogalmazott elvekhez méltó és hozzáértő támogatásban részesül. Az eredmény pedig elégedett Felhasználók és barátságos ERP program, valamint a Servantes Intergrált Vállalatirányítási Rendszer jó híre.

Servantes

Servantes

    (0)

A Servantes ERP rendszer az általános célú, modulokkal testre szabható Servantes ERP mellett kereskedelmi, ipa...