STAND-MÁGUS Kft. bemutatása

A Stand-Mágus Kft. kifejezetten a vendéglátásban használatos szoftverek fejlesztésével, testreszabásával, bérbeadásával és értékesítésével foglalkozik.
Fő célkitűzésünk az, hogy megbízható szoftveres támogatást biztosítsunk a vendéglátó egységek minél hatékonyabb működtetéséhez, egyszerűen kezelhető, megbízható, stabil, professzionális vendéglátóipari szoftvereinkkel. Csak azzal kelljen foglalkozni, amivel szeretsz és amiben igazán profi vagy: Vendéglátóhelyed menedzselésével!
Az ön böngészője nem támogatja a videolejátszást.
Engedd, hogy a segítségedre lehessünk ebben azzal, amiben mi vagyunk profik: szoftveres és igény esetén hardveres hátterednek kiépítésével.
Egy jó szoftverrel időt, pénzt, biztonságot és nyugalmat nyerhetsz, ezért szeretnénk figyelmedbe ajánlani szoftvereinket.
Jelenleg két, egymással működő szoftverrel büszkélkedhetünk:
StandMágus Vendéglátó Szoftver, mely közel 20 éve folyamatosan fejlesztett, rendelés felvételi, raktár készletkezelő és törzsvendég nyilvántartó rendszer.
OnlineMágus Rendelő Szoftver, mely az internetről érkező rendelések kezelését teszi lehetővé.
A két rendszer egymással szoros összhangban tud dolgozni.
Az OnlineMágus Rendelő Szoftver segítségével az interneten keresztül befutó rendelések azonnal, automatikusan felütésre kerülnek a StandMágus Vendéglátó Szoftverben, azaz a rendelést a konyha szinte abban a pillanatban megkapja, amint a megrendelő a rendelés elküldése gombra kattintott. (Ezzel egy időben természetesen a készlet is mozdul). Mindez rengeteg felesleges munkától megkíméli ügyfeleinket és egy csomó időt megspórol mindenkinek. A hibázási lehetőség pedig szinte egyenlő a 0-val.
De minden általunk írt mondatnál ékesszólóbban bizonyítja rátermettségünket, ügyfeleinkhez való hozzáállásunkat, cégfilozófiánkat, szoftvereink professzionalizmusát napról-napra bővülő ügyfélkörünk véleménye.