SzerTár

SzerTár

Bemutatás

A SzerTár AZ a webes alkalmazás, amely folyamat vezérelten segíti a szerződések kitöltését a cége által előre meghatározott szabályok és sablonok szerint. A szerződéses dokumentáció elkészítés és nyomonkövetés rengeteg időt felemészthet, a SzerTár viszont leveszi a szerkesztés és fáziskövetés terhét a cégről.

A szövegszerkesztőt magunk mögött hagytuk, csak a fontos és változó információkat szükséges rögzíteni, az előre meghatárott kinézet és szabályrendszer szerint a szoftver pedig elkészíti a szerződést.
Rendelje projekthez, határozzon meg állandó szöveget, csatoljon mellé dokumentumokat.
Hozzárendelhet felelősöket, meghatározhat folyamat lépéseket amelyeket a szerződés be kell járjon amíg teljesen le nem zárul.
A felelősök csak azzal foglakozhatnak amivel tényleg feladatuk van, a széles jogosultsági rendszer lehetővé teszi, hogy egyéb vagy nem jogosult szerződések és projektek csak az arra jogosult vagy végrehajtó személynél jelenjenek meg.
Az online felület telefon és tablet barát, így nem csak az irodai mappában, hanem bárhol ellenőrizhet fontos szerződéses adatokat, valamint folyamatban lévő szerződést.
Egy biztos, nem felejtődik el többet egy határidő sem, hiszen a lejárt feladatokról emailes emlékeztetőt küldünk az érintetteknek.

Szertár programunknak nem csak a saját fejlesztésű azERP vállalatirányítási rendszerrel van kapcsolata, hanem partner törzset szinkronizál az SAP partner törzsével vagy éppen projekt és szerződéses adatokat cserél a PDE (Projekt Director Enterprise) szoftverrel
SzerTár
SzerTár

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 2 800 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák