Szilanus

Szilanus

SZILANUS Bt.

SZILANUS Bt.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A Szilanus ERP/all rendszer egyik alappillére a termelésirányítás, amely igazodva a hazai viszonyokhoz jóval kevesebb beállítási, implementációs tulajdonsággal rendelkezik, s így bevezetése is kevesebb erőforrást igényel akár egy közép-, akár egy nagyvállalatnál.
A termelési igények meghatározását és kielégítését az anyagszükséglet tervező funkció látja el, amely a termékenkénti teljes kereslet-kínálatelemzést követően termelési javaslatot tesz.
A tervezett gyártás nyilvántartása és követése a termeléskövetés funkcióban történik, ami teljes körű dokumentáltságot biztosít a napi munkához kapcsolódóan és a termékhez kötődően egyaránt.
A humán erőforrás nyilvántartása és tervezése mára már önálló területté vált, ezt a feladatot látja el a személyügyi rész.
A vállalat termeléséhez és kereskedelméhez kapcsolódó készlet tervezési és készlet nyilvántartási feladatait a készletgazdálkodási rész végzi. Az anyagszükséglet tervezés feladata, hogy a vállalati raktárkészlet minimális szinten tartása mellett mind a gyártás, mind az értékesítés anyagellátása kielégítő legyen.
A cég anyag- és készletnyilvántartása és tervezése tetszőleges számú raktárban történhet. Meghatározható értékesítési, bizományos, minőség ellenőrző egység, üzem is. A készletnyilvántartást, és értékelést az elfogadott készletértékelési módszerek szerint végzi a program.
Mind a beszerzésben, mind az értékesítésben – mindkettő lehet belföldi és külföldi – a teljes folyamatlánc nyilvántartott: ajánlat, rendelés (szerződés), raktári mozgás, bejövő számla, kimenő számla.
Az ügyviteli részben az ágazat-független eszközgazdálkodási, pénzügyi, számviteli és kontrolling-utókalkulációs funkciók találhatók. Az eszközgazdálkodási funkcióval kísérhetjük figyelemmel a vállalat eszközeihez kapcsolódó összes folyamatot és eseményt. A pénzügyi részben láthatók a kiállított vevő- és a rögzített szállítói számlák. A szokásos funkciókon kívül rendelkezésre áll a banki terminál - kimenő és bejövő oldalon egyaránt. A fizetések történhetnek pénztáron keresztül is, ahol minden fizetés azonnal könyvelődik. Az azonnali és automatikus könyvelések alapja a kontírozó tábla, melyben a tranzakciókat gazdasági esemény szerint kell kontírozni. A főkönyvi nyilvántartáson alapul a kontrolling-utókalkuláció, amely ez által heti, havi, és éves kimutatások elkészítésére is használható. Ezzel a funkcióval éves beszámolók (mérleg, eredmény kimutatás) készíthetők.
Az elektronikus dokumentumkezelés és a táv és csoportmunka támogatásával valósítható meg a digitális iroda, amely akár otthonról is elérhető.
A rendszer fontos része az a dokumentációs-, bevezetési-, tanácsadási- és üzemeltetés támogatási szolgáltatás, mely a Szilanus ERP/all rendszer adott vállalatra történő testre szabását és zavartalan üzemeltetését biztosítja. Emellett cégünk kiemelt figyelmet fordít a rendszerrel kapcsolatos utógondozásra, különös tekintettel a törvényi előírások változására.
Szilanus
Szilanus
Szilanus

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 450 000Ft-tól, egyszeri
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 24 900Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák