T-Systems Magyarország Zrt. bemutatása

Jövőtálló digitális megoldások a T-Systems Magyarországtól
A T-Systems Magyarország Zrt. hazánk piacvezető ICT vállalata. A Magyar Telekom 100%-os tulajdonában álló cég a Telekom csoporton belül a nagyvállalatok és a közszféra intézményeinek infokommunikációs szolgáltatója.
A T-Systems a piacon egyedüliként nyújt telekommunikációs szolgáltatást, IT-t és rendszerintegrációt egy kézből, ami ügyfeleinek egyszerre jelent megbízhatóságot, gyorsaságot, egyszerűséget, költséghatékonyságot és tervezhetőséget, így nemcsak a megvalósítás, de az üzemeltetés és karbantartás is gördülékenyebbé, kiszámíthatóbbá válik.
Teljeskörű ICT-kompetenciái mellett a T-Systems mélységi, szektorspecifikus tudással és tapasztalattal rendelkezik saját szektorán túl is.
Stratégiai és transzformációs partnerként a T-Systems Magyarország Zrt. arra törekszik, hogy ügyfeleivel együttműködve olyan jövőtálló megoldásokat találjon, amelyek választ adnak a folyamatosan változó világ kihívásaira, ezzel hozzájárulnak ügyfelei hosszútávú versenyképességéhez.
Elődcégei hagyományainak és több évtizedes tapasztalatának megfelelően a T-Systems arra törekszik, hogy hozzájáruljon a magyar tudástőke gyarapításához és a magyar mérnöki hagyományok ápolásához. Egyetemi és oktatási együttműködései révén aktívan hozzájárul a magyarországi tudományos innováció eredményeinek létrejöttéhez, termékeivel és szolgáltatásaival pedig ezek hasznosulását is lehetővé teszi.
Az iparági együttműködésekben elfoglalt vezető szerepét a T-Systems arra fordítja, hogy tudását, tapasztalatait, fejlesztési és innovációs kapacitását minél szélesebb körben tegye hozzáférhetővé a gazdasági szereplők digitális fejlesztése érdekében.