TS2005DMS

TS2005DMS

TURBOSOFT Kft.

TURBOSOFT Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

Szerviz modul
A szervizben végzett tevékenység teljes nyomon követésére, adminisztrálására használatos. A napi munka mellett lehetőség van a napi tervezés elvégzésére, kimutatások alapján a vezetői információs rendszer alapján történő egyéb, hosszú távú tervezésre. A folyamat lehetőséget biztosít az elvégzendő munka igények rögzítésére. Az igények alapján az egyes erőforrások tervezése, rögzítése grafikus felületen történik. Az ügyfél részére árajánlat készíthető, mely az egyes importőri rendszerekhez történő interfész kapcsolódási felületeken keresztül pontos alkatrész, és munkaidő költség ajánlást tesz lehetővé.

Készletkezelő, raktározási modul
A modulban az anyagok, alkatrészek nyilvántartása, az egyes mozgások nyomon követése történik. A cikkek azonosítására vonalkód olvasó teljes körűen alkalmazható. Az egyes folyamatok gyors kezelését szintén a vonalkód olvasó használatához optimalizáltuk.
Az anyagok csoportosítására több szintű besorolás lehetséges. Egy anyag akár több anyagcsoportba is tartozhat. Az anyaghoz sok paraméter kapcsolódik, többek között cikkszám, gyári szám, háromféle megnevezés, stb.

Call center (integrált CRM modul)
A CRM modulban az ügyfelek nyilvántartása történik. Az ügyfelek alapadatain túl széleskörűen egyéb adatokat is nyilvántart a rendszer. Megjelölhetők pl. az alapadatokon kívül az ügyfelekhez kapcsolattartók, levelezési címek, stb. Az ügyfelek protokollkódok (tetszőleges számú) alapján csoportosíthatók, melyek alapján a későbbiekben leválogathatóak.

Új- és használtautó- értékesítési modul
A modul a Márkakereskedések egyik legjelentősebb, ugyanakkor leginkább szerteágazóbb folyamatát kezeli.
A jármű értékesítés egyik legfontosabb, és nagy pontosságot igénylő része a modelladatok, valamint a hozzá kapcsolható extrák adatbázisának, valamint a kapcsolódó árak pontos, és naprakész információinak a tárolása, majd ezen információk alapján pontos árajánlatok készítési lehetősége.

Pénztár modul
A pénztár modul a DMS rendszerben van. Minden egyes pénzmozgás a rendszerben követhető. Lehetőség van az egyes területekhez kapcsolódó előleg számlák rögzítésére, majd végszámlába történő beszámítására. Az egyes területek között belső elszámolási bizonylatok rögzíthetők. A moduloktól függetlenül rögzíthető a rendszerben egyéb számla is.

Számviteli modul
A teljes rendszer integrált, melynek része a számvitel is. Célszerű a program számviteli részének a használata is, mivel egyes funkciók csak ezen modul használatának segítségével működőképes. (pl. banki kiegyenlítések, kintlévőségek kezelése, jármű beérkező számlák, stb.)
A rendszer banki interfészeken keresztül kapcsolódik a különböző banki terminal programokhoz. A funkció használatával gyorsabban, pontosabban végezhetők a számla kiegyenlítések.
Tárgyi eszköz nyilvántartás, bér adatok importálási lehetőség.

Vezetői információs rendszer modul
o Tetszőlegesen beállítható adatok kigyűjtése.
o Tervadatok megadásának lehetősége
o Terv/tény kimutatás számszerűleg és grafikonon.
TS2005DMS
TS2005DMS
TS2005DMS

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 750 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák