VIPBox

VIPBox

Bemutatás

A VIPBox ügyviteli rendszer korszerű, egyedi megoldásokkal nyújt teljes támogatást a kis- és középvállalkozások számára az alapfolyamatoktól a pénzügyi, számviteli és kontrolling tevékenységekig. A VIPBox 100%-ban magyar termék és a fejlesztés első lépésétől kezdve határozott cél volt, hogy minden területen alkalmazható, egyedi igényeket kielégítő, jogszabályt követő rendszer jöjjön létre.
A VIPBox segítségével minden pillanatban rendelkezésre állnak a cégvezetéshez szükséges információk, így Ön kézben tarthatja üzletmenetét és növelheti nyereségét. Moduljai (kereskedelem, beszerzés, készletkezelés, logisztika, iktatás, ügyfélszolgálat, pénzügy, kontrolling) folyamatosan újabb funkciókkal egészültek ki, hogy a mai modern, gazdálkodó szemléletű ügyfelek igényeit tökéletesen kielégítse.
Szolgáltatásaink között biztosítjuk a folyamatos követést, mely segítségével a jogszabályi változásoknak megfelelően naprakészen tarthatja rendszerét. Szakembereink állandóan készen állnak a napi kérdések és problémák megoldásában. Felhasználva a mai informatikai technológiákat akár távoli asztal segítségével, helyben oldjuk meg felmerült igényeket.
VIPBox
VIPBox
VIPBox

Modulok

Logisztika
Pénzügy
Beszerzés
Dokumentumkezelés

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 450 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák