VITAREX STÚDIÓ Kft. bemutatása

Szakértelmünk
Megoldásszállítás, támogatás
Egyedi igények, komplett megoldások
Megrendelőinkkel szorosan együttműködve mérjük fel a feladatokat, és azokra nyújtunk optimális megoldást szoftvereinkkel.
A kész terméket felhasználói dokumentációval ellátva és a felhasználók betanítását követően adjuk át.
A felhasználói visszajelzéseket figyelembe véve fejlesztjük tovább termékeinket, és a felhasználók rendszeres továbbképzéseivel támogatjuk rendszereink hatékony működtetését, ezáltal pénzt és időt takarítva meg partnereinknek.
Tanácsadás
Egyedi tanácsadás személyre szabott rendszerekre
Mivel minden szoftverünk a megbízóink egyedi igényeinek és hardveres infrastruktúrájának figyelembevételével készült, szükség esetén bármikor gyors, személyre szabott, teljes körű segítséget tudunk nyújtani. Tanácsadás szolgáltatásunkról ide kattintva olvashat részletesebben.
Technológiák
Microsoft, Java, SQL Server éppolyan ismerős terep, mint az Android, táblagép vagy a cloud
Az elmúlt pár évtizedben lezajlott hihetetlen sebességű technikai fejlődés azt eredményezte, hogy egyszerre, egymás mellett léteznek vadonatúj szabványok és évtizedes technológiák. A Vitarex csapata mindkét világban kellő szakértelemmel és otthonosan mozog. Munkatársaink megbízható szaktudással és tapasztalattal bírnak a régebbi technológiákat illetően, és a folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően naprakész ismereteik vannak a legújabb technológiák terén is:
Microsoft .NET Framework / .NET Core
Microsoft szerver és asztali operációs rendszerek
Microsoft SQL Server
Firebird
Microsoft és Oracle virtualizációs technológiák
Felhő szolgáltatások
Java és Android eszközök
Meglévő, legacy alkalmazások javítása, továbbfejlesztése
Cégismertető
Vitarex – egyedi szoftverek komplex igények szerint
Cégünk már több mint húsz éve fejleszt szoftvereket a hazai piac számára. Sikerünk egyik kulcsa, hogy tapasztalt munkatársaink szaktudásának köszönhetően minden programunk megbízható, felhasználóbarát és könnyen elsajátítható. Ez pedig csak a megbízóinkkal való szoros együttműködéssel valósítható meg: így tudunk az egyedi igényeknek megfelelő, testre szabott szoftvereket fejleszteni.
Egészségügyi programoktól, Android-alapú okostelefon applikációkon át komplex irodai rendszerekig
Stefánia program: a védőnők számára és védőnőkkel együttműködve készült és fejlődik folyamatosan tovább. A gyors és egyszerű adatrögzítéshez biztonságos támogatást nyújt a képernyőn megjelenő ismert nyomtatvány. A felhasználóbarát szoftver további előnye, hogy jelentős időmegtakarítást eredményez a jelentések, listák elkészítésében. A számítógéppel végzett munkában kevésbé gyakorlott partnereink számára ECDL tanfolyamot szerveztünk, így oszlatva el a számítógéppel szembeni ellenérzéseket, és készítve fel őket a hatékony munkavégzésre.
Foglalkoztatás-egészségügyi program: az adminisztrációs terhek csökkentését támogatja azáltal, hogy segítségével jelentős időmegtakarítással készíthetőek el jelentések, kartonok, beutalók, alkalmassági vélemények
Nyilvántartó rendszerek önkormányzatok és nagyvállalatok számára: a testre szabott rendszerekbe nemcsak a törvényi jogszabályokat, illetve a cég működési elveit integráljuk, hanem a technikai bevezetést és a rendszer betanítását is elvégezzük.
Kintlévőség-kezelő program: Nagy mennyiségű számlával dolgozó cégeknek fejlesztettük ki az automatikus cash-flow kimutatást elvégző kintlevőség-kezelő programunkat. A szoftver segítségével csökkenthető a manuális adatbevitel és átláthatóbbá válik a kintlevőségek kezelése.
Átfogó ügyviteli rendszerek: Nagyvállalatok és induló kisvállalkozások számára egyaránt tervezünk komplett ügyviteli rendszereket, melyek a szerződés nyilvántartástól az iktatásig, a cash-flowtól a pénzforgalmi kimutatásig teljes körűen lefedik megrendelőink igényeit.
Banki rendszerek fejlesztése: a felhasználók igényeinek megfelelően és speciális technológiai megfontolások alapján már több bank számára terveztünk és fejlesztettünk átfogó ügyviteli rendszert.
Minőségpolitika
A program, ami minket működtet
A sikeres fejlesztéshez a mi csapatunknak is folyamatosan fejlődnie kell. Ehhez viszont stabilitásra van szükség, ami a követező alapelveinkben testesül meg:
Alkalmazkodunk. A mi szakmánkban különösen fontos, hogy lépést tartsunk a folyamatosan változó világgal.
Tanulunk. Minden ügyféllel, minden megoldandó feladattal.
Javítjuk a hibáinkat. A világon nem létezik tökéletes program. De minden javítható.
Specializálódunk. Az MSZ EN ISO 9001: 2009 minőségirányítási rendszerek mellett köteleztük el magunkat.
Emlékszünk, honnan indultunk. A tulajdonosok a mai napig éppúgy részt vesznek a mindennapi munkában, mint húsz évvel ezelőtt.
Szeretjük, amit csinálunk. Megtanultuk, hogy jó munka csak pozitív légkörben születhet.