Wellness Gate System

Wellness Gate System

Bemutatás

Ügyfelünk azzal a kéréssel keresett meg minket, hogy újonnan nyíló fitness termét szeretnél kontroll alatt tartani. Mindezt úgy, hogy a nem szeretne a nap 24 órájában ott lenni.
A leglényegesebb pont számára az volt, hogy kiiktassa a belső, a külső visszaéléseket.
Valamint szeretett volna mind a manageri, mind a recepciós posztra arra alkalmas, felkészült személyt alkalmazni.
A kontroll megtartása érdekében fontos volt számára, hogy a világ bármely pontjáról aktuális statisztikai adatokat tudjon kinyerni a termével kapcsolatban, amelyek nem csupán azt árulják el számára, hogy mennyi az aktuális bevétel, hanem alapot adnak egy későbbi akció vagy áremelés eldöntéséhez is.
Modern XXI. századi fitnesst szeretett volna, ahol a dolgozói értékesítenek, megtermelik a fizetésüket és nem panaszkezeléssel megy el az értékes idejük egy bizonytalanul működő szoftver miatt.
A fő szempont elkerülése érdekében szoftverünkben több funkció is megtalálható, amellyel megakadályozható mind a dolgozók, mind a vendégek részéréről a visszaélések. Ezen funkciókat a tervezés fázisában külön oktatás keretein belül megmutattuk átbeszéltük a tulajdonossal.
Ezen pontok többek között:
Egyéni belépési kódot kapott minden dolgozója, ezzel pontosan nyomon követhető ki és mit csinált a rendszerben.
Mindenkinek meghatároztuk és elkülönítettük a jogosultsági szintjét. Ezáltal például a recepciósok nem írhatják át a bérletek árait, valamint azok lejárati dátumán sem tudnak módisítani.
Az egyes műveleteket követően (az üzletvezető egyedi kedvezményt ad, vagy betegség miatt bérletet hosszabbít) a tulajdonos e-mail értesítést ad, melyben a kolléga röviden indokolja a változtatás okát.
A teljes védelem érdekében a szoftveren túl hardverek telepítése is indokolt volt.
Kártyás rendszert vezettünk, amely a vendég azonosítás megkönnyítése mellet marketing értékkel is rendelkezik, saját design-ra nyomtattuk meg.
Forgóvilla került telepítésre a bejárathoz, ami egyfelől rengeteg feladatot vesz le a recepcióról, valamint megelőzi a vendég visszaélést. Hiszen, a villában lévő olvasó kizárólag azokat a vendégeket engedi be, akik érvényes bérlettel rendelkeznek a belépéshez.
A teljes kontrollt a villára telepített ujjlenyomat olvasóval értük el, ugyanis ezzel nem csupán azt szűrjük, hogy érvényes-e a bérlet a klubba, hanem azt is, hogy az az adott személyhez tartozik-e.
A teljes kontroll után az egyes posztokon lévő emberek felkészítése volt a cél. Amelyre évek során felépített és dokumentált oktatási anyaggal tudtunk megoldást nyújtani. Hiszen a Wellness Gate management tagjai nem csupán szoftverfejlesztésben dolgoznak, hanem több éves fitness üzemeltetési tapasztalattal is rendelkeznek.
Így több napos oktatást tartottunk az egyes pozíciokban dolgozók számára, hogy a klub nyitásakor felkészült, profi szakemberek álljanak pultban. Illetve ötletekkel teli motivált management irányítson.
Végül a vendégelégedettség növelése érdekében elektronikus szekrény zárakat telepítettünk.
Wellness Gate System
Wellness Gate System

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 550 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák