WhiteBox

WhiteBox

Bemutatás

Az ügyfelek magas szintű kiszolgálásához a munka eszközének is magas szintűnek kell lennie. Ma már nem elegendő pusztán a partnereink elérhetőségeit ismerni, mérhető, eredményes értékesítés támogatásra van szükség. Megjelent a költséghatékony, akár csoportos elérés, a piaci szegmentumok kezelésének, a projektkezelésnek, munkafolyamat-menedzsmentnek, s a szabványrendszereknek való megfelelésnek igénye.
A klasszikus termelési, pénzügyi, számviteli, áruforgalmi elvárások mellett megjelent a tudatosabb, ezáltal gazdaságosabb szervezeti működés kulcseleme a tervezés és a kontrolling fogalma. Az éles piaci versenyben a döntéshozók számára kiemelt fontossággal bír, hogy a napi, illetve stratégiai döntések meghozatalához vállalkozásukban zajló folyamatokról, történésekről teljes átlátással rendelkezzenek. Ezen információkhoz való hozzájutást teszi lehetővé a WhiteBox rendszer.
A WhiteBox kiemelt funkciói:
CRM funkció: A partneradatok tekintetében nagy szabadságfokkal rendelkeznek ügyfeleink, hiszen a statikus alapadatokon túl, lehetőség van dinamikusabb szegmentálási elvek szerint is nyilvántartani ügyfeleinket. Ezek már inkább a marketing információs rendszerek világába emelik a felhasználót. Így megvalósíthatók egy, vagy több szegmentumra elindítandó kampányok, akciók, aktivitások. Minden dolog, feladat, esemény rögzítésre kerülhet minden egyes ügyfélhez, felelős munkatárs megjelöléssel, határidőkkel, időráfordításokkal.
Work-Flow - Munkafolyamat-irányítás: Általános folyamatkezelést megvalósító modul, amely lehetővé teszi céges folyamatok gyors, hatékony leképezését és azok működtetését. Fő elemei: automatikus ciklusidőmérés, a folyamatokhoz kapcsolódó dokumentumok tárolása és visszakereshetősége, az egyes folyamatlépésekhez kapcsolódó adatok bekérése, az egyes folyamatlépések feladatainak szabályalapú felelőshöz rendelése, folyamatok grafikus megjelenítése, illetve személyre szabott feladatkosarak kialakítása.
HR funkció: A rendszerben a munkatársak feladatainak, teendőinek nyilvántartása mellett lehetőség van a toborzástól az elbocsátásig nyomon követni a munkavállalókat érintő történéseket. Ezek részben dinamikus, mint az események, utasítások, részben statikus információk, mint pl. a toborzás során átadott önéletrajz, vagy a munkaszerződés, munkaköri leírás, posztleírás. Az egyes posztokhoz, munkakörökhöz soft és hard kompetenciákat, felelősségi köröket. A munkavállalókhoz rendelt béren kívüli juttatások könnyen áttekinthetőek. A munkatársi „kartonokon” becsatolhatók és megnyithatók a már korábban becsatolt munkaköri leírások, munkaszerződések. A dokumentumok verziónként tárolhatók, változási megjegyzéssel ellátva.
Kontrolling és döntéstámogatás: Az alkalmazás ergonómiailag egy lekérdező rendszer benyomását is keltheti. Szűrőpanelek logikus felépítésben segítik mindig csak az igényelt információhoz való hozzájutást, ügyletekre, partnerekre, munkatársra, feladatra.
WhiteBox
WhiteBox
WhiteBox
WhiteBox
WhiteBox

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 762 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák