CDC ROSS ERP

CDC ROSS ERP

Bemutatás

A folyamat alapú gyártást támogató ERP segítségével erősebb, tájékozottabb és gyorsabb lehet.

A teljes mértékben egyedülálló CDC Ross ERP a pénzügyet, a gyártás és a logisztikát integrálja a folyamat alapú gyártók számára, így Ön a változó piaci feltételek mellett is menedzselni tudja vállalkozását. Egy olyan skálázható ERP megoldáshoz jut, amely vállalatával együtt növekszik. Akár saját telepített rendszerét, akár a közműként igénybe vett (Cloud Computing) bérelt rendszert választja, több mint 100 kritikus folyamat-alapú gyártási szükséglethez kínálunk biztonságos, globális megoldást. A Ross ERP segítségével elérheti pénzügyi céljait, és versenyelőnyre tehet szert.

Építsen erős pénzügyi alapot cége számára.

Szerezze meg a különböző cégek, részlegek és egyes helyszínek közötti üzleti műveletek irányításához szükséges erőt – dolgozzon akár az utca, akár a földgolyó másik oldalán. A CDC Pénzügyi Menedzsment modul a világ bármely pontján biztos alapot nyújt a növekedéshez és a változáshoz. A pénzügyi információk központosított forrásával a vállalati szintű adatokat a tervezéstől a döntéshozatalig hatékonyan használhatja fel a kritikus pénzügyi folyamatok kezeléséhez. A többi ROSS ERP megoldással tökéletesen integrálható Pénzügyi Menedzsment modul áramvonalasítja és automatizálja a kulcsfolyamatokat. A CDC Pénzügyi Menedzsment segítségével okosabb és megalapozottabb döntéseket hozhat globális ellátóláncában.

A folyamat-alapú gyártáshoz kidolgozott ERP-vel fokozhatja teljesítményét.

A Ross ERP segítségével megalapozott, valós idejű gyártási döntéseket hozhat, biztosíthatja a kívánt minőséget, fokozhatja az üzemi kapacitást, kordában tarthatja a költségeket, valamint jobbíthatja a szállítási teljesítményt. A CDC Pénzügyi Menedzsment modul teljes körű integrációjával kihasználhatja a order-to-cash, gyártástervezés-végrehajtás, beszerzés-fizetés folyamatok előnyeit. A CDC Gyártás modul meghatározza a gyártási folyamatot, kiszámítja és nyomon követi a termék- és munkafolyamat-költségeket,  valamint naplózza valamennyi szükséges tevékenységet  – ideértve a nyomon követési utasításokat, valamint a gyors és pontos intézkedésekhez szükséges mobil adatgyűjtést.

ERP megoldása felhasználásával közelebb kerülhet ügyfeleihez.

A speciálisan a folyamat-alapú gyártók számára kidolgozott forgalmazási megoldással szorosabb kapcsolatot építhet ki az ügyfelekkel, és előre felkészülhet várható igényeikre. A forgalmazási modul zökkenőmentesen integrálható a CDC Pénzügyi és Gyártási Menedzsment  modulokkal. Ez azt jelenti, hogy számíthat a gyors megvalósításra, és befektetése gyors megtérülésére (ROI). Alap- és opcionális alkalmazásaival a CDC Forgalmazási modul olyan agilis vállalkozás felépítését teszi lehetővé, amely a változó világpiac körülményei között is képes alkalmazkodni az ön és az ügyfelek igényeinek változásaihoz.

A mobil megoldások alkalmazásával bármikor és bárhol elérheti ERP-jét.

Manapság a vállalati forrástervezés a mobil munkaerőre épül. Az okos telefonokra készült alkalmazásokkal lényegében bárhonnan hozzáférhet az ERP megoldáshoz. A Ross Enterprise Internet Alkalmazási Keretrendszere (IAF) biztosítja a rugalmas bevezetéshez és áramvonalas működtetéshez szükséges technológiai alapot. A Ross intelligens kliens-technológiát alkalmaz, ezzel kivételes teljesítményt, használhatóságot, biztonságot és könnyű integrálhatóságot biztosít, mindezt alacsony  fenntartási összköltség mellett.

CDC ROSS ERP
CDC ROSS ERP

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák