Trinity Enterprise Kft. bemutatása

A Trinity Enterprise Kft. az első alkalmazás-szolgáltató a régióban, mely kifejezetten recept és folyamat-orientált gyártással rendelkező cégekre szakosodott. Megoldásaink a CDC Software cég rendszereire épülnek. Ezekhez komplett informatikai tanácsadást, implementációs szolgáltatásokat, rendszer-üzemeltetést és egyedi fejlesztéseket kínálunk rugalmas pénzügyi konstrukciókban.

A Trinity Enterprise Kft. Magyarországon, a CDC Software cég kizárólagos auditált partnere, szolgáltatásai a környező országokra is kiterjednek. Vezető konzulenseink komoly iparági referenciákkal és 10-15 év gyakorlattal rendelkeznek a CDC Software termékeit illetően. Munkatársaink más ERP rendszerek területén is rendelkeznek bevezetési és üzemeltetési tapasztalattal, mint például Oracle JD Edwards, MFG/PRO, SAP, ASW/IFS, stb. E tapasztalatok birtokában valóban komplex rendszerismerettel és szaktudással tudják segíteni ügyfeleinket.

Cégünk a Trinity Group része, melynek első vállalkozása 2002 őszén a KFKI Csoporthoz tartozó IQSoft Rt.-ből történő kiválással jött létre. A társaságot két magánszemély és egy tradicionális magyarországi befektetési bank alapította. Az IQSoft Rt. és a Trinity Consulting között létrejött megállapodás értelmében a Trinity megszerezte az IQSoft Rt. több, mint tíz éves múltra visszatekintő, pénz- és tőkepiaci tevékenységeket támogató alkalmazásaival kapcsolatos valamennyi jogot, továbbá a teljes ügyfélállományt, amelyet elsősorban hazai pénzintézetek, befektetési szolgáltatók és alapkezelő szervezetek alkotnak.

Az átruházással egy időben a Trinity Consultinghoz csatlakozott a teljes vezetői és fejlesztői gárda. Az új szervezeti keretek létrehozását az indokolta, hogy egy speciálisan a hazai pénz- és értékpapírpiacokon tevékenykedő, illetve azzal befektetési szolgáltatókon keresztül kapcsolatba kerülő intézmények, vállalatok részére megoldásokat szállító szoftvercég működési feltételei, jövője, piaci részesedésének növelése hatékonyabban és eredményesebben biztosíthatók egy pénzügyi holding keretei között, mint egy szerteágazó termék- és szolgáltatás-struktúrával rendelkező informatikai cégcsoportban.

A csoportban, amelyhez a Trinity Enterprise csatlakozott, a befektetési bankon túl található faktoring társaság, lízingcég, szoftvercég és takarékszövetkezet is. Ez a szinergikus hatások érvényesülésén keresztül biztosítja számunkra a megfelelő stabilitást, a csoport tőkeereje a hosszú távú kiszámítható növekedésünk záloga.

A Trinity Enterprise munkatársai - senior szakembergárda - hosszú múlttal, komoly tudással és tapasztalattal rendelkeznek a CDC termelésirányítási szoftvereinek hatékony bevezetésében és folyamatos támogatásában, valamint megfelelő továbbképzésben vettek részt a termékcsoport legújabb verzióit illetően.

CDC ROSS ERP

CDC ROSS ERP

    (0)

Rendszereinket kifejezetten recept- és specifikáció alapon gyártó cégek részére terveztük. Sikerünk alapja a k...