HR Business Partners Kft. bemutatása

Fejvadászként, illetve karrier tanácsadóként operatív szinten is részt veszek a napi feladatokban. Több mint 10 év tapasztalattal rendelkezem különböző HR szolgáltatások területén a toborzás-kiválasztástól, a HR diagnosztikán keresztül egészen a munkaügyig. Célom, hogy csapatommal valódi business partnerként támogassuk ügyfeleinket a HR-el kapcsolatos problémák azonosításában, az igények feltárásában, valamint a hatékony megoldás leszállításában. Kiterjedt tanácsadói és partneri hálózatunknak köszönhetően képzett és saját területükön széleskörű tapasztalattal bíró szakembereket tudunk ügyfeleink rendelkezésére bocsátani az adott feladat elvégzésére.

Elsődleges szolgáltatásunk a fejvadászat, azon belül pedig a különösen nehéz területek a specialitásunk, mint például az IT fejlesztés, üzemeltetés, vagy a mérnöki pozíciók.

Portfolióinkba tartozik még emellett a személyiség és kompetenciatesztelés, kihelyezett toborzás, AC/DC lebonyolítás, valamint outplacement.
Nem az a célunk, hogy mindenképpen eladjunk valamit, hanem, hogy hosszútávú partneri kapcsolatot alakítsunk ki a hozzánk forduló ügyfelekkel. Keressen minket bizalommal, találkozzunk személyesen!

Lensa

Lensa

    (0)

A Lensa toborzási szoftver azon vállalkozásoknak ajánlott, akiknél rendszeres a toborzás, de a toborzás eredmé...