Nagy Machinátor

Nagy Machinátor

PROGEN Kft

PROGEN Kft

- 0.00 (0)

Bemutatás

A Nagy Machinátor jól áttekinthető, ésszerű funkciói képesek kielégíteni a hazai vállalkozások ügyviteli igényeinek nagy részét. Az alapvető és kiegészítő modulokon túl speciális modulokkal is rendelkezik, amelyek közül partnereink igényeiknek megfelelően választhatják ki a számukra szükségeseket. További moduloknak a rendszerbe kapcsolására bármikor sor kerülhet, és egyéni igényeknek megfelelő fejlesztések is lehetségesek. Ez lehet akár egy teljesen új modul, vagy egy standard modul módosítása is.

A keretrendszer a program alapvető működtetéséhez szükséges szolgáltatásokat tartalmazza. Ez kapcsolja össze a különböző modulokat a háttérben.

A modulok: Dokumentum- és iratnyilvántartás, Ügyfélkapcsolat-kezelés, Vevőanalitika, Szállítóanalitika, Bankanalitika, Pénztár-analitika, Külkereskedelem, Főkönyv, Témaelszámolás, Likviditástervezés, Tárgyi eszközök, Naplófőkönyv, Készlet, Rendelés-nyilvántartás, Kiskereskedelem: számlázás, Bérszámfejtés, Szerződésnyilvántartások, Utazásszervezés, Gépszerviz.
Nagy Machinátor
Nagy Machinátor
Nagy Machinátor

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 16 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák