NEXT ERP

NEXT ERP

Bemutatás

Csodafegyver a vállalatirányításban! – Hatékony ügyviteli szoftverek

Az integrált vállalatirányítási rendszer alapját az áruforgalmi – vagy általánosabban mondva – készletgazdálkodási, vagy logisztikai modul alkotja. Az általunk fejlesztett ERP rendszer sarokpontja, a vállalkozás vagyonával történő pontos elszámolhatóság és elszámoltathatóság. Csak a biztos alapokon nyugvó döntéstámogató rendszer nyújt a vezetésnek igazi segítséget, ennek segítségével térül meg az IT-re fordított beruházás.

A NEXT Software Kft. által kifejlesztett áruforgalmi rendszer moduláris felépítésű. A gyakorlati alkalmazások előtt a felhasználóknak, és a fejlesztőknek együtt kell kiválasztani a lehetőségek közül az egyes részletkérdésekben a megfelelő változatokat. A szükséges illesztések, és az adaptáció elvégzése után áll össze az adott felhasználó igényeinek megfelelő, annak specialitásait, technológiáját figyelembe vevő áruforgalmi rendszer.

Két működésében eltérő megoldást kínálunk:
NEXT ERP – windows alapú
NEXT ERP Cloud – felhő alapú

Az ajánlott megoldás egyesíti a kész áruforgalmi rendszerek és az egyedi fejlesztések előnyeit abban az esetben, ha az alap rendszer struktúrájában/funkcióiban megfelelő, és csak maximum 20 % adaptációt kell elvégezni rajta.

A NEXT ERP saját szellemi termékünk. Adaptációjához minden eszköz és know how a NEXT Software Kft. birtokában van, és a munkához rendelkezésre áll.

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák