NEXT Software Kft. bemutatása

A NEXT Software Kft. a magyarországi családi vállalkozások táborát erősíti. Sok más céghez hasonlóan a generációváltás időszakát éli, de új lendülettel igyekszünk a legmodernebb technológiákkal segíteni már meglévő és jövőbeni ügyfeleinket. A feladat nem egyszerű, az informatika robbanásszerű fejlődését nap, mint nap követni kell és állandóan tanulni.

Kilógunk az ERP piac sorából, nem már kész, dobozos megoldást kínálunk, mindig az ügyfél folyamataira optimalizáljuk megoldásainkat. Az ember sosem szeret azért fizetni, amit nem is használ és nem is kért. Megoldást nyújtunk, folyamatos nyomonkövetéssel, fejlesztési tanácsokkal látjuk el ügyfeleinket, valamint mindig nyitottak vagyunk a hétről-hétre jelentkező újabb igényekre. Fejlesztő csapatunk a DataFlex programozási nyelvnek köszönhetően gyorsan tud reagálni.

Cégünk 1992-ben alakult a jelenleg működő formájában. Megalakulását megelőzően a tulajdonosok, 1986-tól szerződéses alapokon (Altech Kisszövetkezet, és a SG2 Magyarország Kft) dolgoztak együtt, különböző pro­jectekben. Ilyen értelemben az 1992-es megalakulás egy együttműködési formaváltozást jelentett, hiszen az addigi szellemi termékek tapasztalatok, know-how-k is átkerültek az új szervezetbe.

A tevékenységünk elsősorban szoftver fejlesztés: saját programcsomagok, általános, és egyedi megoldások fej­lesz­tése, és értékesítése, a kapcsolódó szolgáltatásokkal együtt.

Ezt egészíti ki a disztribúciós tevékenység: a NEXT Software Kft. kizárólagos forgalmazója Magyarországon a Data Access Co. (USA) fejlesztő eszközeinek, továbbá a Dynamic Ai (dán) üzleti intelligencia eszköznek.

Tevékenységünk harmadik lába a tanácsadás, a rendszerfelügyelet, amit általában a saját fejlesztésű rend­sze­reinkre nézve gyakorolunk.

Cégünk erőssége a felhasználók egyedi, speciális igényeinek a beépítése saját rendszereinkbe: alapvetően nem un. dobozos termékeket értékesítünk, hanem megoldást kínálunk: a saját fejlesztésű moduláris felépítésű prog­ramcsomagunkat a megrendelő igényeihez alakítjuk.

NEXT ERP

NEXT ERP

    (0)

Az általunk fejlesztett ERP rendszer sarokpontja, a vállalkozás vagyonával történő pontos elszámolhatóság és e...