PDSVIS

PDSVIS

PDSVIS KFt.

PDSVIS KFt.

- 0.00 (0)

Bemutatás

Egyre több fogorvos és rendelő ismeri fel azt, hogy ma már nem az új páciensek megszerzése hozza a legnagyobb hasznot egy rendelő számára, hanem a visszatérő, megbízható ügyfélkör, akit meg kell tudni tartani. A mi rendszerünk ebben egyedülálló képességekkel rendelkezik.

Különböző modulok kiegészítések lehetővé teszik, hogy az ügyfélkapcsolati munkatársak folyamatosan éreztetni tudják a páciensekkel, hogy ők milyen különlegesek és fontosak. Kezdve azzal, hogy a myPDS felületen keresztül minden páciensnek saját személyes fiókja lehet, ahol az elkészült ajánlatok, tervek mellett akár a röntgen- felvételeit is megnézheti.

VOIP telefonközpontokkal együttműködve lehetőség van arra, hogy a recepciós már azelőtt beazonosítsa a pácienst és behívja a kartonját, hogy felvenné a telefont. Automatikus emlékeztető SMS-eket és e-mail-eket tudunk küldeni nemcsak a konkrét előjegyzésekkel kapcsolatban, de az orvosok vagy dentálhigiénikusok által bejegyzett visszarendelésekről is.

Lehetőség van hírlevelek küldésére a rendszerből, de bármilyen webes kampányt is támogat a rendszer az online kiegészítéseknek köszönhetően. Ezek segítségével akár még automatikus bejelentkezésre is lehetősége nyílik a páciensnek, így tehermentesítve a recepciósokat.

Devizák, árlisták, nyelvek

A rendszeren belül korlátlan számú deviza, árlista rögzíthető. Ezekkel, valamint a rendszer által kezelt max. 5 nyelvvel a tervek, ajánlatok sablonjai lehetővé teszik, hogy bármilyen formátumban elő lehessen a szükséges dokumentációt állítani. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy bármilyen külföldi előírásnak megfeleljenek a betegek ajánlatai, például a német Heilung- und Kostenplan elvárásainak.

Ezen túlmenően maguk a programok is többnyelvűek, így lehetővé téve azt, hogy külföldi rendelőkben is használják őket. Több írországi rendelőben is használják a rendszerünket, ahol a magyar orvosok mellett angol anyanyelvű munkatársak dolgoznak a rendszerrel.

Skálázható

A program különböző, egyedi igények szerint kialakított változatai teljesen kompatibilisek egymással. Ez lehetővé teszi, hogy a program végigkísérje egy fogorvos teljes életpályáját magán fogorvostól a néhány székes rendelőn keresztül a több telephelyes fogászati centrumig. Egy megoldás minden helyzetre.

Folyamatközpontú

A program több, mint egy páciens-nyilvántartó, dokumentumezelő rendszer. A tervezés során végig azt a folyamatot tartottuk szem előtt, ami a páciens és a fogorvos között zajlik.

Az első kapcsolatfelvétel pillanatától kezdve a megérkezés, ajánlatadás, megvalósítás, fizetés, visszahívás lépésein végigvezetjük a felhasználókat. Mi tudjuk, hogy a recepciósok, fogorvosok, asszisztensek értékes idejét nem dokumentálásra kell pazarolni.

A programok minden funkciója úgy van kialakítva, hogy a következő lépésnél a program már minden adatot, információt előkészített, és ritka az, hogy 2 kattintásnál többre legyen szükség a továbbhaladáshoz.

Integrált

A programban minden funkció integrálva van. Betegkarton, kezelés, előjegyzés, felvételek, státusz, röntgenek, számlázás. Ön egy programot vásárol az elején, és többet nem kell különböző modulokra költenie, ha használni is akarja a szoftvert. Nem adjuk el modulként azt, hogy még 2 orvost akar felvinni, vagy még 10000 páciens adatait akarja tárolni.

Természetesen lehet külön díja az egyes prémium funkciók használatának, mint például az SMS küldés. De nem kell az SMS modulért fizetni, csakis a valóban elküldött SMS-kért!

Megbízható

Programjaink Microsoft SQL Server adatbázis-kezelőt használnak, ez ma az egyik legrobusztusabb, legmegbízhatóbb megoldás a piacon. A rendszeres adatmentésnek köszönhetően nem kell adatvesztéstől félnie.

A felhőben való működésnek köszönhetően nem okozhat gondot a helyi számítógépek meghibásodása, nem kell attól félnie, hogy illetéktelenek hozzáférnek az adataihoz, vagy akár ellopják a szerverét.

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák