PDSVIS KFt. bemutatása

Több, mint 20 éve dolgozunk azon, hogy a fogászati piac szereplőinek testreszabott ügyviteli rendszereket készítsünk, üzemeltessünk. Kezdetben Kreatech Egyéni Cég néven működtünk, régebbi partnereink így ismerhetnek minket, megszokásból sokan használják a mai napig ezt a nevet. Közben egy nagy nemzetközi biotechnológiai cég is megjelent ezen a néven, ez félreértésre adhatott okot.

A 2000-es évek közepére megoldásaink a fogászati piac teljes vertikumát lefedték, a termék nagy- és kiskereskedőktől kezdve a fogorvosokig. 2009-ben jelentünk meg a felhő alapú, a fogorvosi és ügyviteli rendszerünk összeolvasztásából eredő komplex rendszerünkkel. Ez hatalmas előrelépés volt számunkra, innentől kezdve a nagy fogorvosi klinikák számára akár több telephelyen, több nyelven tudtuk biztosítani a programunk használatát.

Hogy kihangsúlyozzuk, hogy ez a termék mennyire új, mennyire más, megalapítottuk a PDSVIS Kft-t, melynek neve a két nagy rendszer, a fogorvosi PDS és az ügyviteli VIS nevéből ered. Azóta ezen a néven forgalmazzuk termékeinket. Megoldásainkat az egyszemélyes magánpraxisoktól kezdve az ország legnagyobb rendelőin vezették be, használják.

Számunkra soha nem a piac letarolása volt a cél, hanem az, hogy partnereink minden felmerülő igényét ki tudjuk elégíteni. Ehhez az alapelvünkhöz azóta is tartjuk magunkat, fontosabb számunkra az, hogy meglévő ügyfeleink minden innovatív ötletét, kérését megvalósítsuk, mert hisszük, és valljuk azt, hogy hosszú távon többet ér egy elégedett ügyfél, mint tíz új ügyfél.

Minden ügyfelünkkel személyes, bizalmas a viszonyunk. Valljuk, hogy egy ilyen iparágban, ahol az orvosok, fogtechnikusok és a páciensek viszonya a legteljesebb bizalmon alapul, az informatikai megoldások szerepe is az, hogy ezt a bizalmi viszonyt erősítse, fenntartsa. Felhő alapú megoldásaink legfontosabb építőköve ezért az adatok biztonsága, a hozzáférési jogosultságok megfelelő kezelése.

Így, 20 év után is keressük a kihívásokat, és a legnagyobb öröm számunkra az, ha egy ügyfelünk elégedett azzal az új fejlesztéssel, amit számára készítettünk el. Mindig teszteljük a legújabb trendeket és technológiákat, és amiről úgy érezzük, hogy beválik, működik, azt ügyfeleink számára elérhetővé tesszük.

PDSVIS

PDSVIS

    (0)

Egyre több fogorvos és rendelő ismeri fel azt, hogy ma már nem az új páciensek megszerzése hozza a legnagyobb ...