sERPa

sERPa

PROGEN Kft

PROGEN Kft

- 0.00 (0)

Bemutatás

A sERPa rendszer alkalmas logisztikai, kereskedelmi, pénzügyi, számviteli továbbá termelésirányítási és készletgazdálkodási feladatok ellátására. Segítségével azonnal rendelkezésre állnak a vállalatvezetéshez szükséges naprakész információk, nyilvántarthatóak és nyomon követhetőek a cég munkafolyamatai, tevékenységei. Különböző szintű lekérdezések és összesítések, műszerfalak segítik az operatív feladatok elvégzését és támogatják a gyors vezetői döntéshozatalt.
Moduláris felépítésének köszönhetően rugalmasan igazodik a vállalkozás valós igényeihez, képes mind felhasználószámban, mind pedig funkcionalitásban együtt növekedni a céggel. A folyamatos frissítéseknek köszönhetően mindig a legmodernebb megoldásokat nyújtja a felhasználóinak.
A sERPa rendszer általános funkciói olyan valamennyi felhasználó számára elérhető modulok, melyek megkönnyítik, áttekinthetővé és hatékonyabbá teszik a mindennapi munkát. Ilyen modulok a Keretrendszer, amely jogosultsági rendszer alkalmazásával védi a vállalkozás adatait, biztosítja az illetékességi köröknek megfelelő betekintési lehetőségeket.
A sERPa az alapvető pénzügyi, könyvelési feladatok ellátásán túlmenően további lehetőségeket kínál a kontrolling és tervezés számára is. Korlátlan cég korlátlan számú bizonylat kezelhető a rendszerben. Vállalatcsoportok esetében lehetőség van konszolidált mérleg és eredmény-kimutatás készítésére. A programmal elkészíthető a magyar jogszabályoknak megfelelő Áfa bevallás és annak az alátámasztására szolgáló analitika. A bevallás kiexportálható a NAV ÁNYK programjába.
A sERPa integrált HR funkciókkal rendelkezik, mely lehetővé teszi modul a dolgozók bérhez kapcsolódó adatainak nyilvántartását, a bérszámfejtést, rendelkezik a TB kifizetőhelyi feladatok ellátására szolgáló kiegészítő funkciókkal.
A logisztikai folyamatok – a beszerzéstől a kiszállításig – hatékony menedzselése teljes körű és rugalmas rendszert igényel, amely a vállalkozás sajátosságait figyelembe véve és azokhoz alkalmazkodva naprakész és pontos információkkal szolgál. A sERPa logisztikai moduljai rugalmasan testre szabhatóak, az igények széles körét kielégítő készletgazdálkodási és anyagkönyvelési rendszert alkotnak. A sERPa rendszer több moduljához kapcsolható mobil eszköz funkció, mely böngészőn keresztül bármely mobil eszközön történő elérést biztosít.
A sERPa gyártási, termelési tevékenységet támogató moduljai lehetőséget biztosítanak akár egyedi gyártás, akár egyszerű gyártáskövetési feladatok kezelésére. Segítségével egységes rendszerben kezelhetők a gépek, berendezések, termelő eszközök adatai (üzemidő, élettartam, karbantartási idő) kezelhetők a gyártási rendelések. Definiálhatók termékenként a termelési törzsadatok , ütemezhetők a gyártási folyamatok, gyártási műveletek. A rendszerben automatizálhatók a készletmozgások, tervezhetők a gyártáshoz kapcsolódó beszerzések.
sERPa
sERPa
sERPa
sERPa

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 48 000 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák