iMarketing

iMarketing

Bemutatás

Az iMarketing növeli a vállalkozás internetes jelenlétét, ügyfélszerzést és vevőgenerálást biztosít, miközben költségcsökkentést végez. 
Használatával a felhasználók komplex marketingtámogatást élvezhetnek. Az egyszerű és logikus kezelőfelületek és leírások által, az informatikában kevésbé jártassak is nagyon hamar magabiztos felhasználóvá válhatnak.
Ezzel minimálisra csökkenthetik az ezekre a létfontosságú feladatokra fordított idejüket. További sarkalatos pont, hogy saját weblappal nem rendelkező vállalkozások is azonnal online szereplővé válhatnak, mindössze néhány perc alatt. És így a vállalkozás fellendítéséhez nem lesz szükség plusz marketinges, vagy informatikus szakemberre.
Újabb óriási előnye, hogy árazása kifejezetten a teljes KKV szektor számára lett szabva, amely töredéke a hasonló megoldásokat nyújtó szolgáltatásoknak (például weboldal készítés, különféle online hirdetések, weboldal optimalizáció).
Az iMarketing az alábbi megoldásokat nyújtja egyszerre:
- Online jelenlét növelése:
Szoftverünk a vállalkozás által feltöltött adatokból úgynevezett micro site-okat hoz létre az interneten, mellyel az találatokat fog generálni a keresőkben saját weboldal nélkül is! Amennyiben van saját weboldala a vállalkozásnak, úgy elősegítheti annak az internetes keresők találati listáin való előre jutását.
- Akciós ajánlatok, kuponok létrehozásnak lehetősége:
Az iMarketing felhasználók létre tudnak hozni különféle vásárlást ösztönző elemeket, mint például kuponokat, időszakos vagy állandó akciós ajánlatokat, melyekkel további vásárlásokat generálhatnak.
- Megtakarítási csomag:
Előfizetőink rendelkezésére bocsájtjuk megtakarítási csomag elnevezésű szolgáltatásunkat, amivel a napi működéséhez szükséges eszközöket tudják a vállalkozók kedvezményesen megvásárolni. A cél, hogy ezzel is segítsük a partnereink működését, hozzájárulva a kiadásinak csökkentéséhez.
A megtakarítási csomagban találhatóak a teljesség igénye nélkül irodaszerek, számítástechnikai eszközök, szoftverek, Vodafone flottaszolgáltatás. Országosan elérhető webshopok, melyekből nagyker áron tudnak vásárolni. A lista folyamatosan bővül.
- Ajánlói rendszer:
Az ajánlói rendszer lehetőséget biztosít az elégedett felhasználóink számára, hogy a partnerei és ismeretségi körében lévő vállalkozások számára is elérhetővé tegye az iMarketinget, melyért anyagi ellenszolgáltatást biztosítunk.
- Biztos vevő csomag:
Cégünk egy másik üzleti modelljében egy törzsvásárlói rendszert működtet. Amennyiben a vállalkozás egy bizonyos kedvezményt vagy plusz szolgáltatást felajánl a törzsvásárlói kártyánk tulajdonosai részére (Kedvezmény Adó Partner pont lesz), akkor a törzsvásárlói rendszerünkhez kapcsolódó webes felületeken is megjelenik, még több leendő vásárlót érhet el. 
iMarketing
iMarketing
iMarketing
iMarketing

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 100 000Ft-tól, Évente
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák