MobilSzla ERP

MobilSzla ERP

ROOTER Kft.

ROOTER Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A Mobilszla.hu alapmodulja, a CRM támogatja a cég értékesítőinek munkáját, betegség esetén könnyen kezelhetővé teszi a feladat átadásokat, biztosítja hogy egy-egy értékesítő kiesésekor a munkatárs pótlása, az ügyfelek megismerése és a korábbi ígéretek betartása gördülékenyen működjön az új értékesítő munkatárs részéről is. Lehetővé teszi, hogy a cég jogosultsággal rendelkező munkatársa egy vevő vagy beszállító partnerrel kapcsolatos összes kommunikációját egy helyen összegyűjtve időrendben áttekinthesse, mint ügyféltörténet. Támogatja az ajánlatok és találkozók nyomkövetését és automatikus generált figyelmeztetésekkel segíti, hogy azok ne merüljenek feledésbe, mint feladatok.
A gyártási rendszer legfőbb feladata a gyártási folyamatok nyomon követhetőségének, vissza kereshetőségének folyamatosságának és tervezhetőségének biztosítása.
A mobilszla.hu rendszer kontrolling moduljának célja a vezetők döntési helyzetekben történő információ kiszolgálása. Lényeges a naprakészség, azaz hogy mivel minden adat, amivel dolgozik és értékel, azonnali. Ezért az értékelés is naprakész és pontos az aktuális információkat tartalmazó értékelés lesz. Ezáltal a cégvezető előtt, akár mint egy tőzsdei monitoring rendszer ahol percről percre változnak az árfolyamok, ugyanúgy itt is a vezető kiválaszthatja magának a számára értékes adatokat és mutatókat majd azokat folyamatosan monitorozhatja maga előtt. Mindezen információk pedig akár percről percre aktualizálódhatnak a szeme előtt.
Lehetővé teszi minden munkatársnak előre definiált célszámok tervek meghatározását és azok teljesítéseinek értékelését időszakonként, napi heti havi negyedéves bontásban is. Ezáltal lehetővé teszi hogy a káros folyamatok gyorsan felismerhetőek és megállíthatóak legyenek, illetve hogy a jó hasznos folyamatokat gyorsabban reagálva felgyorsíthassa a vezető a támogatásával és döntéseivel.
Minden cég életében elérkezik a pillanat, amikor tudnia kellene melyik anyagból, mennyi áll rendelkezésre a raktárban, mikorra várható hogy beérkezik még a már feladott beszállítói rendelésekből. Ezen kérdések megválaszolásában és nyomon követésében segít ez a szoftver modulunk.
A munkafolyamat irányítási rendszer alapvető célja a vezetői irányítás támogatása és a folyamatok nyomon követhetősége, valamint a határidők tudatosítása. Ezen létrehozott munkafolyamatok listázhatók módosíthatók, illetve az egyes munkafolyamatokhoz posztok dolgozók rendelhetőek mint felelősök. A modul minden dolgozó számára megtekinthetővé teszi a folyamatban lévő munkafolyamatait feladatait, illetve azonnal állíthatóvá is teszi azok státuszát. A határidők közeledtéről illetve a beállított figyelmeztetési idők közeledtéről értesítést küld a beállított felelősnek.

A Mobilszla.hu iktatási rendszere bármilyen elektronikus formában létező adat iktatására érkeztetésére alkalmas. Mindezekbe beleértjük a papír alapú, hang alapú, kép és film alapú, valamint az internetes formátumokat is. Az egyes dokumentumokat további szignálásra lehet
MobilSzla ERP
MobilSzla ERP

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 1 490 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák