VECTORY

VECTORY

VECTOR Kft.

VECTOR Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

Termékünk a Vectory Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer SZÉLES MODULKÍNÁLATának és TESTRESZABHATÓságának köszönhetően alkalmas bármely területen működő vállalat számára. Megkönnyíti a vállalat működtetését és ellenőrzését, lehetőséget biztosít, hogy a vezetők döntéseiket tényekre alapozva, időben hozhassák meg. MODULÁRIS FELÉPÍTÉSŰ A Vectory komplex ERP, moduljaink tetszőleges összeállításban használhatóak az adott szervezet igényei szerint. FOLYAMATOS KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK: Támogatást nyújtunk a BEVEZETÉS és az ÜZEMELTETÉS teljes szakaszában. FEJLESZTÉS Cégünk a rendszer testreszabását is vállalja egyedi igények kiszolgálására. A rendszert folyamatosan fejlesztjük a jogszabályi és gazdasági környezet indukálta változások időben történő lekövetésére.
A Vectory 100%-BAN MAGYAR fejlesztésű és magyar tulajdonban levő rendszer. 30 ÉVES TAPASZTALATTAL rendelkezünk. Vállalatunk az ügyviteli szoftver piac meghatározó szereplőjeként sikerességét elsősorban rugalmasságának és dinamizmusának köszönheti, melyre alapozva kis- és középvállalatok, illetve multinacionális cégek leányvállalatainak is KORSZERŰ vállalatirányítási rendszert tudunk biztosítani.
A Vectory rugalmasan képes alkalmazkodni a különböző cégek üzleti igényeihez, mivel a működésüknek leginkább megfelelő paraméterek beállításával személyre szabott rendszert tudunk biztosítani számukra. REFERENCIÁINKat megtekintheti a www.vector.hu oldalon. Nagy tapasztalatokkal rendelkezünk cégcsoportok, egymástól távol lévő telephelyek, boltok, raktárak, regionális központok egyetlen, on-line kapcsolatban lévő rendszerként történő üzemeltetésében. Több száz távoli munkahelyről dolgoznak évek óta nagy biztonsággal a Vectory rendszerrel.
A feltüntetett ár tájékoztató jellegű, mely a Vectory rendszer Vállalati CRM és értékesítés, Gyártás, Kontrolling, Beszerzés és logisztika, Webáruház, Pénzügy és számvitel, valamint Workflow funkciók díjára vonatkozik, maximum 60 felhasználó erejéig. Érdeklődőinknek minden esetben, az egyedi igények felmérését követően, SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATot adunk.
VECTORY
VECTORY
VECTORY
VECTORY

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 28 955 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép

Értékesítő szoftvercégek

DIGISTAR Kft.

DIGISTAR Kft.

KVANTUM Kft.

KVANTUM Kft.

Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák